fbpx

Nieuwe positionering + meer leads voor Loanstreet

Loanstreet is een onderdeel van Sparkholder. Sparkholder is in 2013 opgericht met als doel om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. Vanuit Amstelveen wordt elke dag hard gewerkt om ondernemers sneller, eenvoudiger en goedkoper aan een zakelijke lening te helpen met de LoanStreet app. Sparkholder is opgericht door ondernemers met knowhow van software, de financiele wereld en het bouwen van risicomodellen.

Loanstreet helpt ondernemers door ze snel inzicht te geven waar hij een financiering kan krijgen tegen de beste voorwaarden. Gebruik van Loanstreet is altijd sneller, gemakkelijker en goedkoper.

De doelgroep van Loanstreet zijn ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Om de doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken hebben we een campagne ontwikkeld in twee richtingen: ratio en emotie.

Ratio: hier gaan we meer uit van feitelijke issues zoals “een lening aanvragen direct vanuit je boekhoudpakket” en ” sneller, gemakkelijker en goedkoper” en “nieuwe manier van lening aanvragen”.

Emotioneel: hier gaan we meer in op de ‘zachtere kant’ van leningen aanvragen zoals: ‘knuffel je financierder” en “het wordt weer leuk” en “a match made in Loanstreet”.

Vervolgens zijn we snel gestart met het aanpassen van de website en de lancering van een social campagne.

Start typing and press Enter to search