Online applicatie “De perfecte combinatie” levert aanzienlijk meer leads op voor Ziggo

Voor Ziggo Zakelijk hebben wij het activatieconcept: “De perfecte combinatie” ontwikkeld. Ziggo gaat jaarlijks naar zo’n 50 tot 60 beurzen en congressen. Op deze events komt Ziggo graag in contact met gebruikers uit de klein zakelijke markt. Voor deze events hebben wij een online applicatie gebouwd met als doel zoveel mogelijk leads te genereren.

Met het concept “De perfecte combinatie” kunnen bezoekers meedoen aan een quiz. Na een kort registratiescherm krijgt elke deelnemer drie vragen voorgeschoteld. Deze vragen gaan over veilige en betrouwbaar internet. Aan het einde van het spel krijgt iedereen een cijfercombinatie. Met deze code kan men proberen de kluis te openen die in de stand staat. Als de kluis open gaat wint men de prijs.

Voor Ziggo Zakelijk is het belangrijk dat bezoekers Ziggo Zakelijk associëren met veilig en betrouwbaar internet. Dat wordt gerealiseerd door deze inhoudelijke quiz. Daarnaast is het belangrijk dat Ziggo direct de beschikking heeft over data van de leads. Zo kunnen ze een goede opvolging doen na de events.

Met het concept “De perfecte combinatie” is het aantal leads voor Ziggo Zakelijk enorm toegenomen en is er een belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van de hoger gestelde targets. Ook de kwaliteit van de leads is verbeterd. 

Wij hebben het concept “De perfecte combinatie” in opdracht van Brand New Live gemaakt.

Start typing and press Enter to search