Werkwijze

Maak kennis met het + add leads model.

Het + add leads model

Met ons unieke + add leads model hebben we een unieke, frisse werkwijze ontwikkeld, anders dan de traditionele online marketing bureau’s.

Het geheim van een goede campagne zit hem in de voorbereiding. Eerst naar de basis om de uitgangspunten samen op een rijtje te krijgen. Onze enthousiasmerende Take-Off workshop is hiervoor de perfecte manier. In een paar uur hebben we alles helder op een A4tje  en kunnen we aan de slag met een creatief concept. Is alles al voorhanden en heb je zelf alles al direct paraat? Ook goed, natuurlijk! Dan is de Take-Off workshop niet nodig.

Met onze creatieve concepten gaan we heel doelgericht voor de beste leads. Dit kan direct grootschalig, maar kan ook klein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan content marketing, het optimaliseren van je website, het versturen van een digitale nieuwsbrief, een LinkedIn campagne of een (virtuele) beurs of event. Of iets heel anders, het is maar net hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Je kunt alle facetten bij ons neerleggen; creatie, uitvoering en rapportage. Wil je bepaalde onderdelen liever zelf blijven doen. Geen probleem.

Na elke campagne of elk project hebben we een meet-up waarin we aan de hand van de result-sheet de resultaten bespreken. Het hoeft niet altijd een campagne te zijn, het kan ook een structurele marketing samenwerking zijn met alle facetten.

Ook voor jou kunnen we leads toevoegen met effectieve campagnes en een structurele samenwerking! Wil jij dat ook? Laten we dan een keer afspreken. We vertellen je graag meer over onze aanpak. 

“Contact us + add leads too!”

Start typing and press Enter to search