fbpx

Werkwijze

Maak kennis met het + add leads model.

Het + add leads model

Met ons unieke + add leads model hebben we een unieke, frisse werkwijze ontwikkeld, anders dan de traditionele online marketing bureau’s.

Zomaar lukraak beginnen met een campagne, daar geloven wij niet in. Eerst naar de basis om de uitgangspunten samen op een rijtje te krijgen. Onze enthousiasmerende Take-Off workshop is hiervoor de perfecte manier. In een paar uur hebben we alles helder op 1 A4tje  en kunnen we aan de slag met een creatief concept. Heb je zelf alles al direct paraat? Ook goed, natuurlijk! Dan is de Take-Off workshop niet nodig.

Met onze creatieve concepten gaan we heel doelgericht voor de beste leads. Dit kan direct grootschalig, maar kan ook klein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan content marketing, het optimaliseren van je website, het versturen van een digitale nieuwsbrief, een Facebookcampagne of een beurs of event. Of iets heel anders, het is maar net hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Je kunt alle facetten bij ons neerleggen; creatie, uitvoering en rapportage. Wil je bepaalde onderdelen liever zelf blijven doen. Geen probleem.

Na elke campagne hebben we een meet-up waarin we aan de hand van de result-sheet de resultaten bespreken.

Ook voor jou kunnen we leads toevoegen met effectieve campagnes! Wil jij dat ook? Laten we dan een keer afspreken. We vertellen je graag meer over onze aanpak.

“No big deal, without a lead”

Start typing and press Enter to search