Case

Building stands. Building brands.
De positionering die perfect past bij expospaces

Over de positionering

Expospaces bouwt beursstands. Én expospaces zorgt voor merkbeleving. Dit is de basis van de positionering. Er zijn klanten die alleen een stand willen. En dat kan expospaces perfect voor je regelen. Maar er zijn ook klanten die op een beurs een verhaal willen vertellen, een boodschap overbrengen of kennis willen overdragen. En ook dat kan expospaces uitstekend regelen.

Over
expospaces

Het ervaren expospaces team van vakmensen zorgt ervoor dat klanten géén zorgen hebben over de voorbereidingen en realisatie van hun stand. En voor de beste merkbeleving voor de bezoekers op stand heeft expospaces marketingspecialisten die graag helpen om nog meer effect te halen uit de beursdeelnames van opdrachtgevers.

Over de aanpak

Met expospaces hebben we diverse sessies gedaan, met onder meer het +add leads model en de Value Proposition Canvas.

Daarna zijn we snel gestart met het verzenden van digitale nieuwsbrieven en werken we hard aan de verdere interne- en externe uitrol.

Over de leads

Door de positionering en de uitrol worden prospects meer aangesproken. We zien dit op de website aan de gemiddelde bezoekduur en het aantal ingevulde contactformulieren.

De positionering geeft medewerkers richting. In gesprekken met (potentiële) klanten kan nu effectiever ingespeeld worden op de specifieke klantwensen.

Meer directe leads via e-mailing en Google Ads

Meer sales door aangescherpte salespresentatie

Positionering die aansluit bij de doelgroep

Quote van Nico

De samenwerking met Bob en Lourens van +add leads gaat al ver terug in de tijd. Met hun marketingkennis en creativiteit lukt het ons echt om onze doelgroep op de juiste manier aan te spreken en te overtuigen. En met resultaat!

Start typing and press Enter to search