Case

Laro Tape: Your partner in printed tape

Werken met Laro Tape

Bij Laro Tape begon het in 2017 met een beursdeelname aan de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs. Daarvoor bedachten we het concept ” Tape the Box”. Een online game waarmee je door middel van swipen dozen kunt tapen met je eigen gepersonaliseerde tape. De snelste taper kon een mooie prijs winnen. De beurs en  “Tape the Box” was een groot succes. Veel mooie leads, maar ook een mooi aantal directe tape bestellingen op de stand.

Van het één kwam het ander. Ook voor de volgende edities van de beurs verzorgen wij het totale standconcept. Maar inmiddels zijn we betrokken bij de gehele MarCom strategie van Laro Tape in Nederland. En ook in het buitenland.

Over
de klant

Laro Tape is al jaren een begrip in bedrukte tape. Niet alleen in Nederland; de sympathieke tape fabriek uit Ommen verovert zo langzamerhand half Europa.

Laro Tape produceert en levert maar liefst 250 miljoen meter bedrukte tape per jaar, dat is 7 keer de wereld rond!

Al meer dan 40 jaar is Laro Tape specialist op het gebied van de productie en levering van bedrukte tape. Denk bij bedrukte tape aan verpakkingstape, met bijvoorbeeld bedrijfsgegevens, logo’s, waarschuwingsteksten of afbeeldingen.

Meet Rolly

Meer leads

Meer directe bestellingen van tape

Meer zichtbaarheid bij doelgroep

Quote van Koen

De samenwerking met + add leads wordt steeds uitgebreider. Het begon met een beursdeelname in 2017. En nu doen we daarnaast ook volledige online campagnes. Met veel mooie leads en zelfs directe orders! Wat wil je nog meer?

Start typing and press Enter to search